Ghidul Serviciilor
Degas Management - Inchirieri Utilaje De Constructii, Galati
inapoi la firma 800 vizite
Poza Foraj Orizontal Nedirijat
Foto

 

Procedeul de forare orizontala nedirijata tip cartita elimina tehnica greoaie a sapaturilor de suprafata. Acest procedeu se utilizeaza la lucrari de subtraversare pentru pozarea subterana a cablurilor de joasa, medie, si inalta tensiune, a cablurilor telefonice, a protectiei pentru cabluri, a conductelor de apa, gaz, canalizare, a tuburilor pentru drenaje si colectare a apelor reziduale. 

 Instalatia pentru procedeul de forare orizontala nedirijata se bazeaza pe un cilindru special, tip racheta, actionat pneumatic, care inainteaza in pamint prin percutie. Corpul rachetei are varful sub forma de cap de con cu mai multe muchii interschimbabile care actioneaza printr-o succesiune de doua batai : prima data solul este dislocat de varful rachetei, ulterior corpul acesteia inainteaza formand gaura de forare, asa cum puteti vedea in animatia de mai sus.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.