Ghidul Serviciilor
Emtix - Instalatii, Constructii, Amenajari Bucuresti
inapoi la firma 1256 vizite
Poza Hidroizolatii
Foto

Firma servicii de hidroizolare.
O alta ramura a societatii noastre reprezinta lucrarile de hidroizolatii si termohidroizolatii. Aici veti putea afla despre oferta noasta de servicii de hidroizolatii si termohidroizolatii pentru Bucuresti si zonele limitrofe. Pentru lucrari de o anvergura mare putem activa si in alte judete.

Servicii firma hidroizolare .
Societatea noastra executa lucrari de hidroizolatie avand asistenta tehnica asigurata de specialisti , ceea ce permite firmei sa ofere garantie pentru executarea lucrarilor in functie de tipul lucrarilor.

Membranele hidroizolatoare termosudabile, comercializate de firma noastra sunt impermeabile de inalta performanta pe baza de bitum de petrol in amestec cu polimeri armate cu polyester sau fibra de sticla. Compusul bituminos utilizat in compozitia produselor este un bitum distilat modificat prin amestecul cu o rasina elastomerica de inalta rezistenta shi elasticitate (SBS / APP).

Operatiunile de lucru, inainte si dupa executia lucrarii de hidroizolatie sunt:

* Decopertarea pietrisului si a placilor de mozaic.
* Decuparea si taierea umflaturilor, amorsarea suprafetei.
* Aplicarea stratului de hidroizolatie.
* Strat de protectzie sau mozaic dupa caz .

Lucrarile de termoizolatie se executa in functie de tipul cladirii (veche/noua). Detaliile vor fi prezente in deviz, acestea fiind diferite in functie de tipul lucrarii. Materialele folosite de catre firma noastra sunt insotite de certificat de calitate si agrement tehnic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.