Ghidul Serviciilor
Geoffan Expert Consult - Autorizatii, Acord, Avize De Mediu Bucuresti
inapoi la firma 270 vizite
Poza Managementul Deseurilor
Foto

Conform Legii 211/2011, toti detinatorii/producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici autorizati pentru colectare/transport deseuri au OBLIGATIA sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa gestioneze corespunzator deseurile sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane.

DE RETINUT ca persoanele desemnate, trebuie sa fie instruite in domeniul gestiunii deseurilor, inclusiv a deseurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate.

Noi preluam responsabilitatea gestiunii deseurilor conform Legii 211/2011 in cadrul companiei dvs. si va punem la dispozitie un specialist in managementul deseurilor a carui activitate va presupune:

EVITATI AMENDA! Lipsa persoanei responsabile cu gestiunea deseurilor se sanctioneaza cu amenda intre 15.000 si 30.000 lei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.