Ghidul Serviciilor
Intertek Industry Services Romania - Audit, Inspectii De Calitate Si Certificari Bucuresti
inapoi la firma 1328 vizite
Poza Testare laborator
Foto
Foto
Foto
Foto

Testarea se face intr-un laborator analiza produse, care este acreditat si functioneaza dupa standardul 17025/2005. Sintem un laborator control calitate si efectuam certificari produse pentru o gama variata de bunuri de consum prin teste fizico-mecanice, fizico-chimice sau testare analiza instrumentala.

Principalele teste pe care le realizeaza sint:

Intertek face atat evaluarea conformitatii produselor dumneavoastra cat si certificare conformitate produse. Sintem la curent cu standardele de calitate ale multor retaileri cunoscuti, si va putem testa produsele in conformitate cu majoritatea standardelor nationale si internationale:

ISO, SR,EN , NF, BS, DIN, GB, GOST

Oferim certificari de produse textile pentru uniforme destinate unui camp variat de activitati economice, precum si buletine de analiza complete pentru siguranta confectiilor pentru bebelusi si copii.

Va oferim rapoarte de testare recunoscute international precum CPSIA (pentru piata americana) sau GB (pentru piata chineza).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.