Ghidul Serviciilor
K9 Team Club
inapoi la firma 217 vizite
Poza Descrierea serviciilor de dresaj canin
Foto

Acest examen se adreseaza tuturor raselor, chiar si metisilor, fiind practic un test de educare corecta. B.H. Provine din germana Begleithund, in traducere, caine de companie. B.H. Cuprinde doua faze: una de disciplina propriu zisa si una de socializare. La prima proba se acorda punctaj, conditia de promovare fiind intrunirea a minim 70% din totalul punctelor acordate pentru disciplina, la a doua faza, de socializare, se acorda calificative, fiind necesar ca testele sa fie trecute cu minim satisfacator.

Mondioringul Este un sport canin de protectie, recunoscut de Federatia Chinologica Internationala (FCI), dezvoltat la sfarsitul anilor 1980 de catre reprezentanti ai unor tari cu traditie in acest tip de sport. Noul sport cu si pentru caini a fost, initial, dezvoltat la nivel de „teren de joaca” si a permis competitorilor din zona sporturilor canine sa se intreaca intr-o competitie comuna. La acest gen de competitie au participat reprezentanti ai ringului francez, ringului belgian, IPO ti KNPV, rezultatul fiind un sport care combina ceea ce este mai bun din sporturile enumerate mai sus, respectiv MONDIORINGUL.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.