Bufet rece
Platou de branzeturi: cascaval afumat, telemea de oaie, telemea de vaca, branza de burduf, cascaval de capra – 150 g
Bufet cald
Mititei – 2 buc
Piept de pui la gratar cu sos de lamaie – 80 g
Tochitura moldoveneasca la ceaun cu mamaliga – 90 g / 70 g
Pastrama de porc la gratar – 80 g
Legume la gratar: vinete, dovlecei, ciuperci, ardei gras rosu, ardei gras galben – 80 g
Salate
Platou de cruditati: rosii, castraveti, ardei gras rosu, ardei gras galben, ceapa verde – 75 g
Salata de muraturi asortate – 75 g
Salata de vinete – 75 g
Desert
Mini placinta cu branza dulce si stafide – 60 g
Mini placinta cu mere – 60 g
Mini frigarui de fructe proaspete – 60 g
ALEGE MENIUL
MENIUL HAIDUCULUI - MINIM 20 PERS
Bufet rece
Platou de branzeturi: cascaval afumat, telemea de oaie, telemea de vaca, branza de burduf in cetina de brad, cascaval de capra – 150 g
Bufet cald
Mititei – 2 buc
Rulada de pui cu bacon si gogosar – 70 g
Coaste de porc marinate la jaratic – 80 g
Frigarui haiducesti – 80 g
Ceafa de porc la gratar marinata – 100 g
Garnituri
Sote de baby morcov cu susan – 80 g
Cartofi noi la cuptor cu rozmarin – 80 g
Legume la gratar: vinete, dovlecei, ciuperci, ardei gras – 80 g
Salate
Salata asortata de vara – 75 g
Salata asortata de muraturi – 75 g
Salata de vinete – 75 g
Zacusca de casa – 60 g
Desert
Mini placinta cu mere si nuci – 60 g
Mini placinta cu dovleac – 60 g
ALEGE MENIUL
MENIU TRADITIONAL - MINIM 20 PERS
Bufet rece
Platou de branzeturi: cascaval afumat, telemea de oaie, telemea de vaca, branza de burduf in cetina de brad, cascaval de capra – 150 g
Platou de mezeluri: sunculita taraneasca, salam de sibiu, piept de pui afumat, pastrama de vitel, muschiulet de porc afumat – 120 g
Bufet cald
Mititei – 2 buc
Piept de pui la gratar – 80 g
Cotlet de porc la gratar cu marinata romaneasca – 100 g
Carnaciori de casa la gratar – 80 g
Pasrama de berbecut la gratar cu ceapa verde – 80 g
Garnituri
Legume la gratar: ciuperci, vinete, dovlecei, ardei gras – 75 g
Cartofi copti in jar cu mula de branza si marar – 100 g
Ciuperci la cuptor umplute cu sunca si branza – 75 g
Salate
Platou de legume asortate: rosii, castraveti, ardei gras rosu, ardei gras galben, ceapa verde – 75 g
Salata de vinete – 75 g
Salata de muraturi asortata – 70 g
Zacusca de casa – 60 g
Salata greceasca – 75 g
Desert
Mini prajitura cu iaurt – 50 g
Mini placinta bucovineana cu branza – 50 g
Mini strudel cu dovleac – 50 g
ALEGE MENIUL
MENIU PICNIC MIX - MINIM 20 PERS
Bufet rece
Platou de branzeturi: cascaval afumat, telemea de oaie, telemea de vaca, branza de burduf in cetina de brad, cascaval de capra – 150 g
Bufet cald
Curcan umplut – 60 g
Berbecut la protap – 80 g
Rulada de pui cu spanac si rosii uscate – 60 g
Muschiulet de porc impanat – 60 g
Pastrav cu crengute de brad in folie – 120 g
Carnati proaspeti marinati in stil grecesc – 75 g
Muschi de vita la gratar cu sos porto – 75 g
Garnituri
Orez salbatic cu legume – 60 g
Ciuperci umplute cu gorgonzola – 60 g
Cartofi la cuptor cu ierburi provence – 80 g
Legume la gratar marinate in aceto modena – 75 g
Salate
Salata greceasca – 75 g
Salata asortata de muraturi – 75 g
Salata de vinete – 70 g
Zacusca de casa – 60 g
Baghete de legume proaspete: (morcov, telina apio, ardei gras) cu sos de lamaie – 50 g
Desert
Mini tarte cu mere caramelizate – 50 g
Mini cheese cake – 50 g
Mini prajitura cu ciocolata si alune – 50 g
Mini frigarui de fructe proaspete – 60 g
ALEGE MENIUL
MENIU BBQ TEX - MEX - MINIM 20 PERS
Meniu Burger
Kai Burger
Black Burger
Smoky Burger
Chicken Burger
Classic Burger
Halloumi Burger
Cartofi Dipper Fries – 150 g
Meniu Tex – Mex
Quesadilla de pui
Quesadilla de ciuperci si rosii uscate
Guacamole
Nachos
Sos BBQ / Sos Sweet Chilli
Cartofi Wedges