Ghidul Serviciilor
Montaj Plast - Usi, Ferestre, Jaluzele, Rulouri, Tamplarie Pvc Si Aluminiu, Oradea
inapoi la firma 212 vizite
Poza Rolete din PVC, Rolete din Aluminiu
Foto

Roletele exterioare reprezina un sistem practic, ce va ofera o protectie excelenta impotriva soarelui, vantului, ploii, zapezii sau a altor fenomene meteorologice. Acestea vor satisface orice cerinta estetica sau functionala. Izolarea termica excelenta va imbunatati in permanenta confortul casei dumneavoastra.

Pe timp de vara razele solare patrund in incapere, incalzind aerul din camera, dar acest efect nedorit poate fi redus considerabil cu ajutorul rulourilor exterioare. Spre deosebire de jaluzelele interioare sau storurile interioare din textil, cele exterioare reflecta razele solare prevenind cu succes incalzirea camerei. De asemenea, sunt ideale pentru a crea intuneric intr-o incapere. Sunt perfecte pentru diminetile tarzii de weekend sau cand lumina naturala de afara este prea puternica.

Gama economica a sistemelor exterioare de umbrire si protejare a ferestrelor este reprezentata de rolete PVC.

Solutiile Montaj Plast se potrivesc atat pentru cladiri noi, cat si pentru cladiri vechi si renovari. Descoperiti si promotiile actuale Montaj Plast in sectiunea Promotii.

Culoarea standard a roletelor din PVC este: Alb.

Caracteristici rolete PVC aplicate:

Dimensiuni maxime:

Actionarea roletei:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.