Ghidul Serviciilor
Montaj Plast - Usi, Ferestre, Jaluzele, Rulouri, Tamplarie Pvc Si Aluminiu, Oradea
inapoi la firma 212 vizite
Poza Servicii de reparatii termopane
Foto

Echipa Montaj Plast va sta la dispozitie si cu servicii de reparatii. Puteti sa ne contactati cu incredere, daca usile sau ferestrele din PVC sau Aluminiu s-au deteriorat, indiferent de motiv. Echipa noastra este specializata in reparatii, reglari si ajustari pentru ferestrele si usile termoizolatoare cu geam termopan sau tripan.

Va putem oferi urmatoarele reparatii:

Pentru un calcul personalizat, ne vom deplasa la locatie, unde dupa o constatare va putem calcula costul total al reparatiei.

Oricand aveti nevoie de reparatii de geamuri termopan, ferestre sau usi din PVC, rolete exterioare din Aluminiu sau PVC, nu ezitati sa ne contactati!

Va invitam sa descoperiti si oferta variata de produse, precum si promotiile Montaj Plast!

De ce sa alegeti serviciile si produsele Montaj Plast?

Oferta de pret gratuita, pe loc, profesionalism, gama larga de produse cu posibilitate de personalizare dupa cerinte, materiale de cea mai inalta calitate, promptitudine, corectitudine, rapiditate, servicii de intretinere anuala, data montajului stabilita de comun acord, garantie extinsa la produse si montaj.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.