Ghidul Serviciilor
Pannelli Top Construct - Garduri Si Porti Metalice Bucuresti
inapoi la firma 1953 vizite
Poza Porti metalice automate
Foto

Porti metalice automate moderne, tip jaluzea, realizate din lamele din tabla zincata montate intr-un cadru din teava rectangulara, vopsite in camp electrostatic.

Producem modele de porti metalice automate cu sau fara telecomanda, pe sine sau pe role, batante sau culisante. Modelele noastre de porti vin in culori vesele sau sobre, intr-o singura culoare sau o combinatie de mai multe culori.

Porti metalice automate

Portile noastre metalice automate sunt deosebit de rezistente la trecerea timpului pentru ca sunt vopsite in camp electrostatic. Acest procedeu de vopsire asigura portilor metalice un aspect frumos, durabil in timp fara intretinere. Nici un element nu este neglijat, pentru ca vrem sa oferim porti automate de calitate. Suruburile (autoforante) care sunt folosite pentru montajul lamelelor pe suportul metalic sunt vopsite in camp electrostatic deasemenea, in culoarea lamelei. Cititi mai multe despre De ce gardurile PANNELLI raman frumoase in timp.

Folosim vopsirea in camp electrostatic pentru ca este o metoda moderna de vopsire. Procedeul consta in folosirea particulelor de vopsea incarcate cu o sarcina electrostatica puternica, de aceea este foarte eficient din mai multe puncte de vedere. Vopsirea in camp electrostatic are urmatoarele avantaje:

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.