Ghidul Serviciilor
Pannelli Top Construct - Garduri Si Porti Metalice Bucuresti
inapoi la firma 1948 vizite
Poza Porti metalice batante
Foto

Porti batante moderne, realizate din lamele din tabla zincata montate intr-un cadru din teava rectangulara 70x40mm, vopsite in camp electrostatic.

Producem porti batante automate sau cu deschidere manuala. Culorile de asemenea pot fi foarte diverse, vesele sau sobre, intr-o singura culoare sau o combinatie de mai multe culori.

In functie de ce va doriti pentru incinta dvs. si de specificul terenului, va putem indica variantele constructive cele mai bune, cele mai adecvate bugetului dvs. si cele mai potrivite cu particularitatile lucrarii.

 

Portile batante sunt vopsite in camp electrostatic pentru ca acest procedeu de vopsire asigura portilor un aspect frumos, durabil in timp. Toate elementele componente, cat de mici, sunt tratate cu atentie, pentru ca noi oferim garduri si porti de calitate! De asemenea, suruburile autoforante  sunt vopsite electrostatic in culoarea lamelei. Cititi mai multe despre De ce gardurile PANNELLI raman frumoase in timp.

Procedeul de vopsire in camp electrostatic este unul foarte modern si foloseste particule de vopsea incarcate cu o sarcina electrostatica puternica, ceea ce il face foarte eficient din mai multe puncte de vedere. Vopsirea in camp electrostatic a portilor metalice batante are urmatoarele avantaje:

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.