Ghidul Serviciilor
Pannelli Top Construct - Garduri Si Porti Metalice Bucuresti
inapoi la firma 1953 vizite
Poza Porti metalice culisante
Foto

Porti metalice culisante (automate / cu automatizare sau manuale) realizate din lamele din tabla zincata montate intr-un cadru din teava rectangulara60x60mm sau70x70mm (in functie de model si dimensiune), vopsite in camp electrostatic.

– Video mai jos cu porti metalice culisante automate in functiune –

Porti metalice culisante

Portile metalice culisante sunt vopsite in camp electrostatic pentru ca acest procedeu de vopsire asigura portilor metalice un aspect frumos, durabil in timp. In acelasi timp, montarea lamelelor orizontale tip jaluzea pe suportul metalic se realizeaza cu suruburi autoforante vopsite electrostatic in culoarea lamelei. Cititi mai multe despre De ce gardurile PANNELLI raman frumoase in timp.

Vopsirea in camp electrostatic este un proces de fabricatie care foloseste particule incarcate cu o sarcina electrostatica puternica pentru a vopsi mai eficient o piesa metalica. Vopsirea in camp electrostatic a portilor metalice culisante are urmatoarele avantaje:

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.