Ghidul Serviciilor
Richter Construct - Fatade, Luminatoare, Copertine, Bucuresti
inapoi la firma 1169 vizite
Poza Montaj tamplarie aluminiu si PVC
Foto

Tamplaria unei case definitiveaza aspectul si caracterul sau. Nu este doar un accesoriu de estetica arhitecturala, ci si un element care influenteaza starea locatarilor celor patru pereti. Tamplaria influenteaza atmostera generala a incaperii, iar imaginea casei va creste impreuna cu calitatea ferestrelor si usilor montate.

Datorita furnizorilor nostri, RICHTER  va poate oferi o gama de sisteme, in forme si culori variate. Datorita profilelor furnizorilor nostri traditionali, nu facem nici un compromis termoizolatiei, calitatii, designului si arhitecturii.

 Know-how-ul tehnic, conceptia cu vederi largi în afaceri si simtul fin în realizarea designului ne ajuta în mentinerea continua a unei capacitati de varf. De la solutiile pionere aplicate la ferestrele din plastic, prin sistemele inovative de ferestre si usi de intrare, si pâna la ferestrele lemn/aluminiu de cea mai inalta calitate europeana, cu caracteristici excelente de izolare termica.

Cu produsele Richter dumneavoastra luati o decizie în favoarea unei prelucrari excelente si implicit în favoarea unei investitii de lunga durata,indiferent daca ati alesferestre din plastic sau  lemn/aluminiu, ori usi de intrare din aluminiu sau din lemn/ aluminiu, respectiv sistem de umbrire.

Detinand propria unitate de productie, RICHTER asigura furnizarea si montajul la standarde de calitate ridicate si preturi competitive pentru toata gama de tamplarie din lemn.Atelierul este dotat cu masini ELUMATEC : masina de debitat la doua capete, masina de lipit, masina de debavurat, masina de shanfren, frezat .

De asemenea, divizia de tamplarie produce ferestre si usi din profile de aluminiu sau PVC colaborand cu urmatorii furnizori:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.