Ghidul Serviciilor
Richter Construct - Fatade, Luminatoare, Copertine, Bucuresti
inapoi la firma 1169 vizite
Poza Montaj trape de fum
Foto

Montaj trape de fum.

MONTAJ TRAPE DE FUM SI LUMINATOARE

RICHTER este lider de piata in acest domeniu, pozitie care am atins-o oferind un raport ideal CALITATE/PRET .

Suntem printre putinele firme autorizate pe montaj trape fum, ceea ce aduce un plus valoare companiei noastre si garanteaza calitatea executiei.

Sistemele cu deschidere automata in caz de incendiu sunt componente de baza in conceptul de protectie la incendiu.

Lipsa acestor automatizari duce la producerea unor adevarate tragedii, motiv pentru care organismele nationale si internationale de normatizare in domeniul constructiilor au legiferat ca orice cladire sa prezinte riscul minim de pericol pentru oameni, prezenta trapelor de desfumare fiind una dintre aceste cerinte.

Toate produsele comercializate de RICHTER se inscriu in clasa de calitate superioara. 

    Trape de fum BITTERMANN Trape de fum ESSERTEC   

 

Sunt disponibile in variante si dimensiuni multiple, pentru a raspunde tuturor nevoilor tehnice sau economice.

La comanda, va putem oferi trape cu dimensiuni atipice.

 PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE : DIMENSIUNI SI SUPRAFETE DE DESFUMARE NE PUTETI CONTACTA AICI

 COMPONENTE SI MECANISM FUNCTIONARE TRAPE DE FUM

Sistemul de baza se compune din : mecanism de deschidere, cupoleta si rebord. Optional se pot adauga panou de comanda manuala pentru deschidere manuala in caz de incendiu, motor electric pentru aerisire zilnica si centrala cu senzori de ploaie si vant pentru inchiderea trapelor la vreme rea.

 

AUTOMATIZARI TRAPE

Mecanisme pneumatice  

Sisteme independente in functionare de reteaua electrica, ofera garantia cea mai mare de actionare corespunzatoare in caz de incendiu. Mecanismele sunt prevazute cu unul sau doi cilindri pneumatici, in functie de tipul trapei. Actionarea automata se realizeaza prin intermediul unei butelii cu CO2 comprimat si o siguranta termofuzibila care se sparge la 68 sau 93*C, deschizand trapa. Functia de ventilare zilnica se poate face pneumatic, prin conectarea mecanismului la o sursa de aer comprimat sau, mai simplu, prin atasarea unui motor electric. Deschiderea manuala se realizeaza prin legarea mecanismului pneumatic la o centrala pneumatica (vezi optionale trape de fum).

 

Dimensionarea cilindrilor si a sistemului se face in functie de dimensiunile trapei, astfel incat forta de actionare sa respecte normele europene in vigoare.

Se folosesc prin conectare la o centrala cu senzori de detectie fum, care functioneaza cu curenti slabi - 24 V. Sunt recomandate pentru trape montate in casa scarii.  Avantajul major pe care il ofera este posibilitatea de a folosi trapa de fum ca trapa de acces pe acoperis, intrucat motorul electric se poate decupla usor de pe cupolet.

Au dependenta la o sursa de energie electrica si deschiderea la 300mm sau 500mm (in functie de lungimea motorului).

 

 

CUPOLETE TRAPE

De regula au o forma bombata care nu tine apa si zapada, obtinandu-se rezultate foarte bune si cu vitrajul din policarbonat care este un material stabil si rezistent.

Cupoletele pot fi realizate din :

- acril (1 strat sau 2 straturi)

- policarbonat(10mm, 16mm, 20mm)

- acril si policarbonat

 

     Cupolet cu acril - 4 straturi    Cupolet cu acril - 2 straturi    Cupolet termoizolant  

 Cupolet "Heatstop"

 REBORDURI TRAPE DE FUM

Sunt confectionate din diferite materiale, in functie de tipul trapei si acoperisul pe care se monteaza. Varianta mai uzuala este rebordul din tabla zincata vopsita in camp electrostatic, cu termoizolatie din polistiren expandat si flashing exterior de etansare. Va prezentam mai jos cateva modele de reborduri pe care le putem comercializa la cerere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.