Ghidul Serviciilor
Richter Construct - Fatade, Luminatoare, Copertine, Bucuresti
inapoi la firma 1146 vizite
Poza Pereti cortina
Foto

Pereti cortina sisteme complete, calitate germana

Informatii generale: fabrici/furnizori/produse

FW BRÖKELMANN ALUMINIUM produce profile din aluminiu din 1910. Este printre primele fabrici de aluminiu din lume, deschisa la doar cativa ani dupa descoperirea aluminiului la sfarsitul secolului XIX. Incepand cu 3 decembrie 2014, grupul FW Brökelmann face parte din segmentul debusiness din aluminiu Knauf Interfer. Knauf Interfer una dintre cele mai importante companii de distributie independente si de stocare, de servicii si de prelucrare a Europei pentru otel si aluminiu.

Richter vine in intampinarea arhitectilor, constructorilor si tamplarilor oferind cele mai bune solutii pentru proiectele arhitecturale de realizare a fatadelor din sticla si a peretilor cortina.

Pe langa tehnologie si know-how  oferim consultanta specifica fiecarui proiect in parte indiferent de producatorul sticlei sau de tipul de proiect: cladiri de afaceri, proiecte rezidentiale, showroom-uri, etc.Peretii cortina sunt fatade ce ofera minunate calitati atat de izolare termica si fonica, cat si design si stil. Sunt o solutie ideala pentru centre comerciale, banci, birouri, inchiderea unor spatii interioare.

Sistemele de pereti cortina sunt formate din:

Avantajele peretelui cortina sunt multiple: aspect deosebit cladirilor, asamblare facila si rapida, flexibilitate si rezistenta la factorii de mediu, izolare fonica si termica, intretinere usoara, culori diverse.

Noi urmarim, pentru fiecare proiect, cel mai bun raport pret - calitate. Rezultatul acestui raport este determinat, in mare parte, de alegerea furnizorului de profile.

 

 

 PROFILE EXCLUSIV PENTRU:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.