Ghidul Serviciilor
Rofrance Construct - Case Din Containere Maritime
inapoi la firma 1913 vizite
Poza Arhitectura caselor
Foto
Foto

Construim o CASA UNICA pentru FIECARE CLIENT.

Nu exista nicio limita in constructia unei locuinte din containere maritime. Orice model gasiti in galeria noastra foto poate fi viitoarea dumneavoastra casa. 

Nu trebuie sa va limitati la un anumit proiect. Daca doriti ceva unic, designerii si arhitectii nostri vor transpune in realitate casa pe care o doriti.

 

Amprenta casei (in cazul in care amplasam containerele alaturate pe parter):30 mp – 1 container mare – 2.50 X 12 metri60 mp – 2 containere mari – 5 X 12 metri90 mp – 3 containere mari – 7.5 X 12 metri 120 mp – 4 containere mari – 10 X 12 metri150 mp – 5 containere mari – 12.5 X 12 metri 180 mp – 6 containere mari – 15 X 12 metri     Containerele pot fi dispuse in orice mod doriti, atat pe axa orizontala cat si pe verticala (cu etaj). Pretul este acelasi si variaza in functie de suprafata totala.

Nu exista o limita maxima de suprafata pentru constructiile din containere maritime, acestea pot depasi 400 – 500 mp si pot avea 3 – 4 etaje. Pot fi imbinate pe orizontala sau verticala.

Dotari si finisaje incluse in pret – predare “LA CHEIE”:

Livrarea casei se face “LA CHEIE”: parchet, gresie, faianta, var lavabil, geamuri si usi termopan, usi interioare, baie utilata complet (cabina de dus sau cada, lavoar, toaleta), robineti instant apa calda, calorifere electrice de perete in fiecare camera, instalatie de apa, instalatie electrica (prize, intrerupatoare, tablou de sigurante), tencuiala decorativa cu silicon, etc.

Acoperisul este realizat din tigla metalica mata, pe structura de lemn, cu izolatie atat la interiorul casei cat si la exterior.

Casa produsa de noi include instalatiile COMPLETE de apa si electricitate, pana la iesirea din constructie.

 

Nu impunem clientului un numar maxim de usi interioare sau o anumita compartimentare.

 

Optional, fata de caloriferele electrice de perete incluse in oferta, se poate monta orice tip de instalatie de incalzire.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.