Ghidul Serviciilor
Rofrance Construct - Case Din Containere Maritime
inapoi la firma 1910 vizite
Poza Case din containere maritime
Foto

Construim case din containere maritime in toata tara.

 

Experienta indelungata si portofoliul numeros de clienti din toata tara va ofera garantia unei case realizate de profesionisti.

 

Casele realizate din containere maritime sunt perfecte ca locuinte permanente, case de vacanta la mare sau la munte, cabane turistice, sedii de firma, etc.

Sunt perfect izolate astfel incat sa fie locuite pe tot timpul anului, fiind construite pentru a face fata temperaturilor din fiecare anotimp.

Structura de rezistenta UNICA a containerelor maritime asigura o REZISTENTA SEISMICA extrem de mare a caselor pe care le construim.

 

Fabricam casele integral, pornind de la containerul maritim propriu-zis pana la finisajele finale.

In Europa de Vest, datorita costurilor mici de productie si exploatare, casele din containere maritime au devenit una dintre cele mai apreciate variante de locuinta permanenta, temporara sau de vacanta.

 

Casele pot fi realizate din unul sau mai multe containere, in functie de suprafata pe care o doriti. Containerele maritime sunt de 2 dimensiuni, de 15 si 30 mp. Ambele au aceeasi latime, 2.44 m dar variaza lungimea: pentru cel mic – 6 m, iar cel mare 12 m. Un container maritim mare include o suprafata de 30 mp.

 

Nu exista o limita maxima de suprafata pentru constructiile din containere maritime, acestea pot depasi 400 – 500 mp si pot avea 3 – 4 etaje. Pot fi imbinate pe orizontala sau verticala.

 

Oferim permanent, pe toata durata proiectului, consultanta clientilor nostri.

 

Inca de la primul apel, un Consilier al companiei noastre va prelua solicitarea si va va propune un proiect in perfect acord cu dorintele si cerintele dumneavoastra.

Fiecarei comenzi i se aloca individual un Inginer de Proiect care va superviza toate etapele desfasurarii comenzii, din stadiul initial pana la predarea casei. Acesta va pastra legatura cu dumneavoastra si va va informa permanent despre stadiul si evolutia lucrarilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.