Ghidul Serviciilor
Robinescu Instalari Profesioniste In Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 213 vizite
Poza Instalatii termice
Foto

Avariile si defectiunile la instalatia termica sunt extrem de neplacute si pot provoca un disconfort grav in casa sau biroul tau – te fac sa suferi de frig iarna si de caldura vara. Dar daca esti in cautarea unui instalator care lucreaza in Bucuresti si Ilfov care sa raspunda prompt si sa iti rezolve problemele la orice ora si in orice zi, atunci ai nimerit in locul potrivit !

Instalatorii ROBINESCU sunt specializati in evaluarea si repararea problemelor instalatiei termice – de la schimbarea robinetilor si aerisirea caloriferului, la repararea aparatului de aer conditionat, montajul centralei termice sau verificarea instalatiei termice.

De la proiectarea, pana la executarea si mentenanta lucrarilor de instalatii termice, instalatorii nostri specializati va pot oferi intreaga asistenta necesara. Ne ocupam nu doar de reparatii, ci si de revizii, montam si intretinem centrale termice, executam verificari tehnice ale centralelor sau cazanelor de apa calda.

 

Cu ce te pot ajuta specialistii nostri in instalatii termice ?

Verificam / Reparam instalatii termice

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.