Ghidul Serviciilor
Sartorom Bucuresti - Etalonari Verificari Metrologice Aparatura De Laborator
inapoi la firma 2609 vizite
Poza Sisteme pentru productie in mori
Foto

Cantarele de banda HC-M de la Wipotec-OCS - Precizie mare la viteza medie

Cantarele de banda dinamice din seria HC-M ofera tehnologia perfecta de cantarire pentru aplicatiile dificile cu interval mediu de viteza. Acestea fac trecerea catre seria de cantare EC-E si HC-A ce ofera pana la 250 de cantariri/minut la intervalul complet de viteza medie.

Seria de cantare dinamice HC-M este raspunsul convenabil indiferent daca ai nevoie sa verifici greutatea actuala a pachetelor sau sa faci o verificare a completitudinii, o sortare sau clasificare. Cadrul principal este facut din hotel inoxidabil solid ce ofera o determinare a greutatii cu precizie mare atat la o viteze medii cat si mari a benzii de transport sau a vitezei de transfer si ofera o verificare infailibila a produselor conform reglementarilor nationale de preambalare.

Sistemul de transport patentat, foarte usor, are un concept de actionare atent reglat ce asigura un transport lin, rapid si sigur.  De asemenea, sunt disponibile diferite modele de sortatoare (impingator, jet de aer, etc.) care resping produsele neconforme fara a bloca linia de productie. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.