Ghidul Serviciilor
Supergaz - Instalatii Gpl
inapoi la firma 85 vizite
Poza Instalatii GPL LOVATO
Foto

Instalatii GPL LOVATO

Infiintata in anul 1958 de catre Ottorino Lovato in Vicenza, Officine Lovato a fost dezvoltata inca de la inceput ca un centru de inovare si dezvoltare.

Cu peste 5 milioane de masini echipate in lume cu sisteme Lovato Gas, in anul 2008 compania a crescut prin alaturarea grupului  Landi Renzo S.p.A. Grupul Landi Renzo a incheiat parteneriate cu o mare parte din producatorii de autoturisme, prin urmare monteaza instalatii GPL pe autoturisme noi cu 0 km. Instalatiile GPL Lovato utilizeaza surse de energie cu impact redus asupra mediului inconjurator, contribuind astfel la dezvoltarea miscarii ecologice, garantand emisii mai putin poluante si oferind beneficii economice. Instalatiile GPL Lovato reprezinta rezultatul unor studii exhaustive si cercetari tehnologice avansate. Numeroasele brevete inregistrate de centrul de cercetare si dezvoltare al companiei, au marcat repere importante in evolutia integrarii mecanice si electronice a sistemelor GPL montate pe autovehicule.

Principalele componente ale instalatiei auto GPL marca LOVATO sunt:

     Vaporizatorul – Lovato RGJ 3.2

vaporizatorul Lovato RGJ 3.2 este un vaporizator cu o singura treapta pentru sistemele de injectie secventiala GPL fiind potrivit pentru motoare de pana la 140 kw. Acesta lucreaza la presiunea cuprinsa intre 0.7 si 1 bar. 

https://supergaz.ro/instalatii-gpl-lovato

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.