Ghidul Serviciilor
Supergaz - Instalatii Gpl
inapoi la firma 85 vizite
Poza Instalatii GPS Prins
Foto
Foto
Foto
Instalatii GPL Prins Principalele componente ale instalatiei auto GPL marca Prins Olanda Prezentare instalatii GPL PRINS

Prins Alternative Fuel Systems a fost fondata în 1986 de catre un producator olandez de sisteme de combustibil alternativ de înalta calitate pentru GPL.

În ultimii 30 ani, Prins Autogassystemen este lider în dezvoltarea si productia instalatiilor GPL atât injectie secventiala cât si injectie directa. PRINS face parte din Westport Fuel Systems, fiind prezent în peste 70 tari cu solutii inovatoare si eficiente pentru o varietate de tipuri de motoare si tehnologiile acestora.

Motive pentru care sa alegeti instalatii GPL PRINS:

Inovatia reprezinta centrul dezvoltarii instalatiilor GPL PRINS. Prins a dezvoltat unul din cele mai avansate sisteme GPL de pe piata. A fost dezvoltat de PRINS si a fost reproiectat complet pentru a se potrivi motoarelor moderne. Toate componentele utilizate în sistemul VSI îndeplinesc cele mai exigente reglementari si standarde de certificare.

Denumirea VSI înseamna “Injectie secventiala de vapori”. Sistemul VSI se bazeaza pe principiul transformarii gazului petrolier lichefiat (GPL) în forma de vapori înainte de a-l injecta secvential în motor.

Pe lânga alte teste, instalatiile GPL Prins sunt testate pentru emisiile de noxe, puterea si condusul în diferite conditii climatice. Instalatiile GPL sunt supuse la teste riguroase de durabilitate, caldura si frig.

Pentru testele finale de performanta, Prins utilizeaza chiar si echipe de Formula 1.

De ce PRINS sunt cele mai cercetate si performante instalatii GPL din lume pentru echiparea motoarelor cu injectie directa (FSI, TSI, GDI, TCe Ecoboost etc.)?

Instalatii GPL PRINS disponibile în oferta Supergaz:

Instalatiile GPL – PRINS sunt omologate RAR – OCP pentru motoare cu injectie secventiala si injectie directa, având la baza ultimele tehnologii de proiectare si productie din domeniu. Supergaz detine 2 certificate de conformitate nr. 4925 si 4926 cu puteri cuprinse între 35kW - 408kW Euro 2, 3, 4, 5 si 6.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.