Ghidul Serviciilor
Terasteel, Bistrita-Nasaud - Producator De Panouri Termoizolante
inapoi la firma 601 vizite
Poza Panouri sandwich IsoFrig
Foto

Sistem din panouri sandwich IsoFrig pentru camere frigorificeSistemul de panouri sandwich IsoFrigreprezinta o solutie ideala pentru constructia camerelor sau depozitelor frigorifice si spatiilor de procesare si/sau stocare a alimentelor. Îmbinarea de tip ”frigo” confera un plus de izolare termica.

 

  • Tabla din otel zincat conform EN 10143, EN 10346 si EN 10169, editiile în vigoare, cu urmatoarele finisaje: poliester, folie PVC alimentara, PVDF. Microprofilari: STANDARD, LIS, PLISSE
  • Miezul: spuma poliuretanica PUR si PIR (nu este daunatoare si nociva).
  • Tabla cu acoperire: poliester, folie PVC alimentara, PVDF.
  •  

    Avantaje si aplicatii ale sistemului de panouri sandwich IsoFrig

    Sistemul de panouri sandwich IsoFrig, cu miez din spuma poliuretanica PUR sau ignifugata PIR (+RF) pentru camera frigorifice, ofera urmatoarele beneficii:

    Panourile sandwich IsoFrig sunt proiectate pentru aplicatii cu temperaturi cuprinse între -40°C – 0°C. Acestea pot fi utilizate în domenii precum: camere frigorifice si de refrigerare, prelucrarea alimentelor, aplicatii cu igiena stricta.

    Etansarea îmbinarii panourilor sandwich IsoFrig:

    - Îmbinarea confera izolare termica;

    - Sunt respectate cerintele pentru camerele si depozitele frigorifice.

    Lungimea standard a panoului este cuprinsa între 2 si 13.5 m. Panourile de pâna la maxim 15 m sau mai scurte de 2 m se pot executa doar cu consultarea prealabila a departamentului tehnic.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.