Ghidul Serviciilor
Terasteel, Bistrita-Nasaud - Producator De Panouri Termoizolante
inapoi la firma 601 vizite
Poza Panouri sandwich perete
Foto

Panourile sandwich de perete cu îmbinare vizibila IsoPer N pot fi montate atât orizontal, cât si vertical, si reprezinta o solutie practica si economica pentru toti cei aflati în cautarea unor panouri cu îmbinare vizibila, rezistente si de încredere.

 

 

  • Tabla din otel zincat prevopsita conform EN 10143, EN 10346 si EN 10169, editiile în vigoare. Microprofilari: STANDARD, PLISSE, LIS.
  • Miezul: cu spuma rigida de poliuretan sub diferite sisteme chimice: PUR, PIR, PIRXV
  • Garnitura de etansare: asigura o buna izolare termica si etanseitatea îmbinarii. Panourile D= 40 mm, se livreaza fara garnitura de etansare.
  •  

    Caracteristici principale ale panourilor sandwich IsoPer N

    Accesorii

    Produsele sunt livrate împreuna cu toate elementele necesare montajului:

    Ambalare

    Panourile sandwich de perete cu îmbinare vizibila sunt ambalate pe dimensiuni si culori, direct pe linia de fabricatie, fiind protejate cu folie extensibila din PE, pentru a fi evitata orice deteriorare a fetelor prevopsite. Numarul de panouri sandwich din fiecare pachet depinde de lungimea si grosimea acestora.

    Aplicatii

    - hale industriale;- centre comerciale;- depozite;- organizari de santier (module preconfectionate);- incinte frigorifice din industria alimentara;- constructii social-culturale (scoli, cantine, sali de sport, etc.);- compartimentari interioare la orice tip de constructie.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.