Ghidul Serviciilor
Urgentconsult.ro - Infiintari Firme Si Servicii Contabilitate, Bucuresti
inapoi la firma 280 vizite
Poza Consultanta fiscala
Foto

Solcontab ofera serviciul profesional si legal de consultanta fiscala firmelor din Bucuresti practicand tarife competitive. Societatea noastra vine in avantajul clientului cu o experienta vasta in acest domeniu, consulantii nostrii fiscali avand o experienta de peste 20 de ani.

Ce reprezinta serviciul de consultanta fiscala ? Aceasta activitate consta in acordarea de servicii profesionale privind asistenta specializata la intocmirea tuturor declaratiilor de taxe si impozite, asistenta la probleme fiscale sau creante bugetare (penalitati si majorari, amenzi) prin respectarea prevederilor legale. Consultantul fiscal asigura reprezentarea in fata organelor fiscale si judecatoresti, in calitate de expert.

Consultantii fiscali FIN-Solcontab S.R.L. sunt autorizati de catre forul CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabili Autorizati din Romania)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.