Ghidul Serviciilor
Volsped - Transport Marfa, Relocari Interne Si Internationale, Bucuresti
inapoi la firma 341 vizite
Poza Mutari internationale
Foto
Efectuam servicii de transport mobila international si mutari din 2007. Cu mii de operatiuni efectuate, nicio localitate nu este inaccesibila pentru livrarea bunurilor dumneavoastra.

Stim cât de stresanta este relocarea unei locuinte sau a unei firme chiar în Bucuresti, cu atât mai mult întelegem tot ce implica planificarea unui transport de mobila international sau a unei mutari între doua tari. Pe cât de frumoase sunt schimbarile si noile începuturi, pe atât de greu vi se poate parea sa organizati o mutare într-un alt capat al lumii. Aveti suficiente lucruri de rezolvat înainte sa plecati si putin timp pe care sa îl petreceti alaturi de cei dragi. Ne face placere sa contribuim la experientele placute din viata clientilor nostri si dispunem de toate resursele necesare pentru a organiza relocari internationale la preturi competitive.

 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.