Ghidul Serviciilor
Web Class It
inapoi la firma 1432 vizite
Poza Despre noi
Foto

      xServers a fost lansat in domeniul serviciilor de gazduire web hosting la inceputul anului 2003. Datorita necesitatii unor investitii mari in retehnologizarea permanenta a echipamentelor si modernizarea propriului datacenter, la sfarsitul anului 2007, xServers a fost inclusa in grupul Clax Telecom. Experienta unui ISP (internet service provider) impreuna cu profesionalismul echipei tehnice xServers, ne-au ajutat sa devenim unul dintre cei mai competitivi furnizori de servicii webhosting din Romania, seviciile oferite de noi fiind disponibile pe o infrastructura hardware de tip cluster. Misiunea noastra este ca printr-o evolutie continua sa devenim cel mai bun furnizor de servicii de web hosting din Romania.       Dispunem de un datacenter propriu (locatie str. Calea Floreasca nr.169, Bucuresti), echipat cu sisteme de protectie la standarde ridicate si cu o conexiune redundata la internet ce beneficiaza de peering cu toti providerii din Romania, dar si de legaturi directe internationale (provider principal Telia). Acest lucru, impreuna cu cunostintele solide ale echipei noastre tehnice, ne permite sa oferim solutii profesionale de gazduire web pentru toate tipurile de site-uri, de la cele mici consumatoare de resurse, cum sunt blogurile sau site-urile de prezentare, la cele mari, cu mii de vizitatori unici pe zi. Parcurgand site-ul nostru, puteti sa aprofundati caracteristicile tehnice ale serviciilor oferite de noi. Practic, veti regasi tehnologii si echipamente ce diferentiaza pozitiv oferta noastra fata de a altor competitori. Dintre acestea enumeram pe cele mai reprezentative pentru pachetele de gazduire web hosting de tip shared:

Expertiza si experienta

Sysadminii nostri insumeaza peste 15 de ani de experienta in hosting si content management. Garanteaza pentru ei certificarile Microsoft, VMWare si Red Hat. Clusterul VPS este configurat pe cele mai performante platforme de virtualizare, Hyper-V si VMWARE, astfel aveti garantia ca veti primi servicii instalate pe produse licentiate si expertizate de cele mai recunoscute companii pe plan modial. Colaborarea noastra cu Microsoft este in dezvoltare permanenta, xServers fiind beta-tester in programul acestora de adoptare a sistemelor Linux pe platforma de virtualizare Hyper-V.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.