Ghidul Serviciilor
Zaza Design - Design Interior, Amenajari Interioare, Proiecte Si Randari 3D , Constanta
inapoi la firma 1955 vizite
Poza Despre Zaza Design
Foto
Foto
Foto

Un proiect de design interior presupune crearea unui concept personalizat, unic pentru fiecare client în parte. Ofertele de pret pentru proiectul 3D sunt personalizate si se stabilesc in functie de suprafata si stilul de amenajare ales. La prima intalnire vom discuta detaliat aspectele referitoare la destinatia fiecarei incaperi, facem cunostinta cu stilul dorit, colectam informatii, iar dupa incheierea unui contract vom vizita locatia ce urmează a fi amenajata.

Amenajarea unui spatiu comercial trebuie executata corespunzator, toate detaliile cu privire la structura amenajarii, culorii cat si pozitionarea obiectelor de mobilier sunt stabilite in vizualizarea 3D.

 

Serviciul de proiectare implica trei etape:01 Gasirea unui concept care sa se potriveasca stilului dorit, paleta de culori, mobilier,corpuri de iluminat,decoratiuni.02 Proiectarea propriu-zisa care presupune vizualizarea 3D a conceptului propus de echipa noastra, pe care il punem la dispozitie prin imagini fotorealiste.03 Schita sau desenul tehnic care ajuta la implementarea exacta a designului stabilit in spatiul existent.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.