Ghidul Serviciilor
Atu Tech, Reprezentanta Bucuresti - Interfoane, Sisteme De Securitate
inapoi la firma 1535 vizite
Poza Camere speed dome
Pret: 2.189 RON
Foto

Hikvision DS-2DE5220IW-AE este o camera IP de tip Speed Dome care este ideala pentru uz exterior. Are un senzor de 2MP cu ajutorul caruia surprinde imagini clare cu o rezolutie maxima de 1920 x 1080 (FullHD). Dotata si cu o lentila varifocala de 4.7- 94.0 mm care permite un unghi de vizualizare cuprins intre 58.3°-3.2°, si un zoom manual de 20X.

 

Numeroase functii cum ar fi DWDR (Digital Wide Dynamic Range), BLC (Back Light Compensation), HLC ( High Light Compensation) ajuta camera sa nu scape nici un detaliu chiar si unde lumina este dificila.

 

Intervalul de ajustare a camerei folosind functia PTZ pe orizontala este de 360°, iar pe verticala este cuprins intre 15°-90°. Pentru a surprinde infractori de la departare pe timp de noapte, vine cu led-uri infrarosu care ilumineaza la o distanta maxima de 150m.

 

Camera are un slot pentru un card de memorie Micro  SD/SDHC/SDXC cu o capacitate maxima de 128 GB. Are o protectie anti fulger TVS 4.000V. Carcasa este inchisa etans cu un factor de protectie IP 66 care rezista la apa, nisip, zapada. 

 

Descarca manualul de utilizare in limba romana

Descarca manualul de utilizare IMVS4200

In pret este inclus si un suport de perete (brat cotit), cod produs:1602ZJ.  

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.