Ghidul Serviciilor
Atu Tech, Reprezentanta Bucuresti - Interfoane, Sisteme De Securitate
inapoi la firma 1535 vizite
Poza Camere supraveghere exterior
Pret: 1.249 RON
Foto

Camera de exterior Dahua DH-HAC-HFW3802EP-ZH-VP este un model cu un senzor de imagine CMOS 1/2" si o rezolutie impresionanta de 8 MP (4K). Inregistreaza la rezolutie 8MP realtime (12.5 fps). O astfel de rezolutie inseamna imagini deosebit de clare, cu detalii precise - imagini de o calitate superioara. Vine cu 2 intrari de alarma si o iesire, o intrare audio, interfata RS-485 si suporta OSD. 

 

 

Lentila varifocala 3.7 - 11 mm are un zoom motorizat optic 3X si ofera un unghi de vizualizare variabil intre 112° ~ 46° . Astfel, cu ajutorul acestei camere vei putea obtine atat imagini de ansamblu asupra spatiului de supravegheat, cat si sa faceti zoom ca sa obtineti imagini in detaliu asupra unui obiect sau zone de interes. Este o camera care se potriveste perfect pentru supravegherea spatiilor aglomerate, unde e nevoie si de atentie la detalii: parcari, magazine, scoli, institutii publice, aeroporturi, gari etc.

 

 Alte functii importante pe care le are camera : 3D-DNR, WDR, F-DNR, ICR, BLC, HLC, AGC, AWB .

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.