Ghidul Serviciilor
A.cont Assistance - Consultanta Fiscala, Contabilitate Bucuresti
inapoi la firma 1284 vizite
Poza Consultanta fiscala
Foto

Sistemul romanesc fiscal, cu caracter complex, variat si uneori “complicat”, prezinta numeroase schimbari si modificari. De aici rezulta necesitatea stringenta a verificarii in detaliu a respectarii acestor prevederi, constant “în miscare”.

Specialistii nostri în domeniul fiscal sunt dedicati studiului si analizei legilor privind fiscalitatea. Ei va vor îndruma si vor identifica pentru dvs. zonele de oportunitati pentru a avea cele mai multe beneficii din punct de vedere fiscal.

Profesionistii nostri va asigura îndrumare strategica in urmatoarele domenii:

&nbsp

ASISTENTA PRIVIND LEGISLATIA FISCALA SI PROCEDURA FISCALA, PENTRU: CONSOLIDARI FISCALE CERTIFICARE DECLARATIE 101 PRIVIND IMPOZITUL PE PROFIT RAMBURSARI DE TVA PENTRU TARI UE SI NON – UE , COMPENSAREA IMPOZITELOR SCINDARI, FUZIUNI SI ACHIZITII: CONSOLIDAREA BALANTELOR DE VERIFICARE PENTRU GRUPURI DE SOCIETATI PRETURI DE TRANSFER EVALUARE ACTIUNI CONSULTANTA ÎN ASPECTE FISCALE INTERNATIONALE, CONVENTII DE EVITARE A DUBLEI IMPUNERI ANALIZA FLUXURILOR FINANCIARE SI A CASHFLOW -ULUI, ÎNTOCMIREA BUGETULUI DE VENITURI SI CHELTUIELI PREGATIREA DOSARELOR PENTRU OBTINEREA CERTIFICATELOR FISCALE SI LOCALE, REGLARI LA FISELE DE PLATITOR, TRANSFERUL DOSARULUI FISCAL
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.