Ghidul Serviciilor
Aam Services
inapoi la firma 1669 vizite
Poza Despre noi
Foto

Compania noastra a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Floresti, judetul Cluj. Avand peste 50 angajati, firma noastra produce o gama larga de: imbuteliatoare, pasteurizatoare, tancuri.Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Europa de Vest. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 500.000$/an.

 Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.