Ghidul Serviciilor
Abacomp
inapoi la firma 2529 vizite
Poza Compresoare cu surub
Pret: 1.904 EUR
Foto

COMPRESOR CU SURUB COMPACK 2 - Fără uscător - Fără rezervor.

- Rezervor NU.- Uscător NU.

 In aceasta noua gama de compresoare cu surub, producatorii au avut in vedere dezvoltarea tehnologiei curente in ceea ce priveste compactarea si functionalitatea. Studii intensive ale designului si technologiile de ultima ora le-au permis sa proiecteze un produs care a devenit punct de referinta in domeniul compresoarelor cu surub. In timp ce pastreaza performantele unice compresoarelor cu surub, dimensiunile au fost reduse considerabil rezultand costuri de intretinere reduse si accesibilitate sporita. Calitatea acestor produse este garantata de multitudinea de teste riguroase si inspectii efectuate conform standardelor europene.

Un panou de comanda usor de utilizat

Panoul de comanda contine un card de ultima generatie, cu ajutorul caruia detineti controlul in permanenta asupra functionarii compresorului. Functii avansate de alarma, senzori specializati in detectarea paramentrilor normali de functionare. Interfata simpla si usor de utilizat. Factorii si coeficientii folositi pentru a calcula transferul termic sunt controlati de sistemul informatic .

Calitatea superioara oferita se datoreaza in mare masura utilizarii de materii prime si materiale de inalta calitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.