Ghidul Serviciilor
Aba Mihai As Prodimpex
inapoi la firma 4962 vizite
Poza Servicii
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Societatea noastra va ofera printre altele urmatoarele produse :

Sisteme de alarma speciale cu senzori profesionali pentru firme , locuinte, automobile ,

sisteme de inchidere fara chei pentru apartamente , Interfoane si videointerfoane alb-negru si color , antene TV pentru orice canal , sisteme video de supraveghere , sisteme de sonorizare , aparate pentru magnetoterapie , automatizari de orice tip , mecanisme cu telecomanda pentru toate tipurile de usi si porti ,Surse de alimentare si stabilizatoare de tensiune monofazate si trifazate, variatoare de turatie ,centrale solare si eoliene, proiecte prototip ,expertize tehnice diverse .

 

DEPARTAMENTUL SERVICE GENERAL va ofera :

-service instalatii electronice industriale si de uz casnic.-service sisteme de alarma , interfoane , instalatii de automatizari , porti mecanizate , instalatii de telecomunicatie si de semnalizare.-service cuptoare cu microunde .

-service de biciclete si motoare de orice fel .

 

DEPARTAMENTUL DE TURISM SI AGREMENT va ofera:-agentie de turism si agroturism in tara si strainatate plus tabere scolare.-rezervari bilete de avion .-inchiriat rulote turistice.-inchiriat biciclete , schiuri , corturi, etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.