Ghidul Serviciilor
Abatech - Usi, Ferestre, Fatade Ventilate, Bucuresti
inapoi la firma 485 vizite
Poza Abatech - detalii firma
Foto
Foto

De peste 18 ani ne ocupam de domeniul placarilor ventilate, fie ele fatade sau placari interioare. In calitate de importator / distribuitor exclusiv furnizam:  sisteme de fixare a placarii EUROFOX (grup HILTI) - Austria pentru materialele de placare de orice fel (piatra naturala si compozita, ceramica, materiale compozit tip bond, materiale compozit din hidroxid de aluminiu , metal in forma de placi plane si cutate sau casete, HPL, fibrociment si similar, lemn, sticla, placi din mase plastice, etc.

 

  placaje HPL TRESPA – Olanda;  ceramica ALPHATON / LONGOTON, tip terracotta, MOEDING – Germania.Livrarile noastre sunt insotite de un suport tehnic adecvat dupa caz, prescriptii tehnice, planuri de montaj, proiecte tehnologice, asistenta tehnica, etc. Elaboram solutiile de fixare a placarii pentru a raspunde cerintelor arhitectilor si beneficiarilor, colaboram cu firmele de montaj pe intreaga durata a executiei. Produsele EUROFOX, TRESPA, ALPHATON se regasesc in sute de lucrari realizate in Romania dupa anul 1997.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.