Ghidul Serviciilor
A_Best - Centru De Limbi Straine
inapoi la firma 1100 vizite
Poza Cursuri de limba engleza
Foto
La cursurile A_BEST, vei putea sa te exprimi mai usor în limba engleza, iar temele abordate îti vor fi utile când calatoresti, în situatii de viata obisnuite si în mediul profesional Înscrie-te la un curs de grupa de limba engleza, organizat ONLINE (pe platforma ZOOM). Lectiile au un format interactiv, iar materialele de studiu sunt de actualitate, astfel încât cursul sa fie eficient si tu sa poti asimila cât mai bine limba engleza. Trainerii nostri pregatesc zilnic, cu atentie si dedicare, toate secventele din lectiile interactive pe care urmeaza sa le sustina, astfel încât sa se asigure ca timpul alocat de cursanti orelor de limba straina va fi valorificat la maximum. IMPORTANT:
  • Testarea initiala si materialele de curs în format digital sunt GRATUITE.  
  • Plata se poate efectua ÎN DOUA RATE egale (prima rata se achita înainte de începerea cursului, iar a doua – pe parcursul derularii cursului, conform contractului).
  • În cazul în care se opteaza pentru plata integrala, înainte de începerea cursului, se aplica un DISCOUNT de 10%.
  • Se acorda 5% DISCOUNT fostilor cursanti ai Centrului de Limbi Straine A_BEST si persoanelor recomandate de catre acestia.
  • * Discount-urile de mai sus nu se cumuleaza între ele, cu exceptia discount-urilor de la punctele 3 si 4, acestea putându-se cumula între ele, dar nu si cu altele.
    ** Niciunul dintre disocunt-urile de mai sus nu se cumuleaza cu alte discount-uri pe care Centrul de Limbi Straine A_BEST le ofera partenerilor sai, persoane juridice/ fizice.
    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.