Ghidul Serviciilor
A_Best - Centru De Limbi Straine
inapoi la firma 1100 vizite
Poza Cursuri de limba spaniola
Foto

Spaniola ocupa locul doi în topul celor mai studiate limbi din lume, fiind învatata de cel putin 14 milioane de studenti. Conform altor surse, acest numar depaseste 46 de milioane de studenti distribuiti în 90 de tari. Atât spaniola, cât si alte limbi romanice, reprezinta o continuare moderna a latinei vulgare, limba care a fost vorbita împreuna cu latina culta în fostul Imperiu Roman si care a pus bazele tuturor limbilor romanice moderne. Datorita propagarii sale în America, spaniola este limba neolatina care a cunoscut cea mai larga raspândire în lume.

Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza cursuri de limba spaniola, la cerere, în sistem individual/ pereche/ mini-grupa (3-4 persoane), online, live, pe platforma ZOOM. Aceste cursuri se adreseaza persoanelor adulte care au nevoie sa învete limba italiana si care doresc sa studieze conform unui curriculum personalizat, într-un cadru restrâns, astfel încât sa beneficieze de atentie maxima din partea trainerului.

Trainerii nostri pregatesc zilnic, cu atentie si dedicare, toate secventele din lectiile interactive pe care urmeaza sa le sustina, astfel încât sa se asigure ca timpul alocat de cursanti orelor de limba straina va fi valorificat la maximum.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.