Ghidul Serviciilor
Abos Care - Ingrijire Varstnici
inapoi la firma 2785 vizite
Poza Ingrijire batrani la domiciliu
Foto

Serviciile noastre de ingrijire la domiciliu sunt destinate batranilor, bolnavilor si persoanelor cu dizabilitati.

 

Noi oferim servicii in functie de nevoile specifice ale clientului. Aceste necesitati de ingrijire le vom evalua impreuna in cadrul primei intalniri de discutii, la domiciliul clientului sau la sediul firmei. In functie de dorintele clientului, Abos Care va pune la dispozitie unul din urmatoarele pachete de servicii, cu preturi incepand de la 100 Euro pe luna:

 

  • - Pachetul Baza: cateva ore pe saptamana de ingrijire la domiciliu;
  • - Pachetul Intermediar: 4 ore de ingrijire pe zi, 5 zile pe saptamana;
  • - Pachetul Complet: ingrijire si asistenta completa 8 ore pe zi, cu sau fara weekend;
  • - Pachetul 24/7: ingrijire si asistenta oferita de o asistenta interna care va locui la domiciliul clientului si va fi la dispozitia acestuia 24 de ore, 7 zile pe saptamana;
  • Impreuna putem gasi o solutie si construi un program de ingrijire care sa satisfaca nevoile dumneavoastra

     

    De ce ingrijirea batranilor la domiciliu?

    Abos Care furnizeaza un spectru larg de ingrijire a batranilor, atat personala cat si complexa pornind de la asistenta si suport in cadrul sarcinilor zilnice precum activitati de menaj, plata facturilor, efectuarea cumparaturilor si activitati diverse de recreere si mergand pana la sustinere intensiva dupa o spitalizare sau recuperarea in urma unei boli.

     

    Ingrijirea la domiciliu a batranilor ajuta la mentinerea si dezvoltarea independentei acestora, a posibilitatii lor de a alege si controla deciziile ce afecteaza calitatea vietii de fiecare zi. Ca urmare, detalii de asistenta intima precum asezarea in pat si ridicarea din pat, imbaierea, imbracarea sau alte cerinte privite drept chestiune de rutina zilnica, contribuie esential la starea de bine a persoanelor aflate in dificultate. Atunci cand ingrijirea necesara devine mai complexa, de exemplu in cazul revenirii la domiciliu dupa o spitalizare sau al altor nevoi intensive si multiple, de lunga durata, putem colabora cu agentii, familia sau alte persoane pentru a furniza asistenta si ingrijire de cea mai buna calitate.

     

    Ingrijirea la domiciliu a batranilor are ca scop mentinerea sanatatii si a starii de bine, pastrarea aptitudinilor necesare in viata de fiecare zi, adaptarea la noile realitati si mentinerea demnitatii si a respectului celor din jur.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.