Ghidul Serviciilor
Absinthe Massage
inapoi la firma 5217 vizite
Poza Masaj dublu
Pret: 200 RON
Foto

Daca doriti o sedinta de masaj mult mai relaxanta, va recomandam masajul tandem, adica masajul la 4 maini, facut de doua domnisoare experimentate. 

  Acesta este mult mai benefic decat masajul clasic, domnisoarele executand simultan miscari sincron. Secretul reusitei unui masaj tandem consta in armonia coordonarii gesturilor maseuzelor pentru a crea miscari perfect sincronizate. O maseuza se va ocupa de partea stanga a corpului, iar celalalta de partea dreapta. Masajul tandem stimuleaza toate partile corpului, determinand o stare de relaxare suprema, din cap pana-n picioare. 

Masajul tandem actioneaza la mai multe niveluri. In plan fizic, el imbunatateste circulatia sangelui si drenajul limfatic, relaxeaza si destinde musculatura. Efectul relaxant duce la eliminarea tensiunii musculare, mai ales din zona spatelui si a umerilor. In plan mental, miscarile sincron au rolul de a calma, indepartand stresul cotidian si gandurile negre. Acestea din urma fiind eliminate, se instaleaza o stare de liniste si de echilibru mental.

 

Reduceri progresive la acest serviciu, in cazul in care achitati mai multe ore in avans!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.