Ghidul Serviciilor
Abs Trans - Transporturi Dedicate Si Personalizate De Marfa, Brasov
inapoi la firma 942 vizite
Poza Livrari ecologice
Foto

Suntem în armonie cu mediul înconjurator!

La ABS Trans, facem tot posibilul sa ne diferentiem de alti furnizori de servicii de transport printr-o calitate deosebita a serviciilor oferite. Tinem cont întotdeauna de nevoile clientilor nostri si gasim solutii la problemele acestora.

De aceea, am dezvoltat un nou serviciu, destinat transportului de marfuri si produse usoare: livrarea ecologica!

Oriunde în orasul Brasov, efectuam livrari cu bicicleta. Credem ca în felul acesta, putem contribui la mentinerea frumusetilor naturale ale orasului dar si la pastrarea curateniei aerului.

Acesta este modul nostru de a sustine mediul în care traim. Suntem de parere ca fiecare dintre noi poate contribui la mentinerea frumusetilor naturale din orasul sau daca ar renunta, cel putin o zi pe saptamâna, la masina în favoarea bicicletei.

La ABS Trans, noi ne propunem sa demonstram ca acest lucru este posibil chiar si din perspectiva unui furnizor de servicii de transport.

Momentan, efectuam prospectarea pietei pentru serviciul de livrari ecologice. Prin urmare, acest serviciu este temporar indisponibil.Revenim cu detalii imediat ce finalizam prospectarea pietei si lansam serviciul de livrari pe bicicleta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.