Ghidul Serviciilor
Absolut Video Bucuresti - Service Autorizat Sony Si Panasonic Audio Video
inapoi la firma 211 vizite
Poza Accesorii Foto originale
Pret: 1.452 RON
Foto

Sunt folosite pentru imbunatatirea performantelor optice ale aparatelor,prin adaugarea de lentile aditionale de calitate.

Descriere succinta produs:

Lentila wide pentru camera foto DSC-R1 Se utilizeaza numai cu adaptorul pentru obiectiv (VAD-RA)

Descriere elaborata produs:

Obiectiv de Innaltă calitate

Factor de mărire: 0,8 x

Obiectiv cu 2 grupuri, 2 elemente

De utilizat cu adaptorul pentru obiectiv exclusiv (VAD-RA) pentru aparatul digital DSC-R1

Include geantă pentru transport şi 2 capace

Dimensiune aproximativă (mm): Diametru maxim 115, lungime 35

Greutate aprox.: 390 g

 

 

Obiectivele TELE,cunoscute si sub numele de teleobiective,au ca principal efect APROPIEREA subiectului prin marirea imaginii de un numar de ori,de obicei sub 2X,peste aceasta valoare incepand sa apara deformari puternice ale imaginii.Valorile uzuale la Sony sunt 1,5X,1,7X si 2,0X.

Obiectivele WIDE au rolul de a largi unghiul (campul) vizual,permitand cuprinderea a cat mai multe persoane in cadru,de exemplu,atunci cand spatiul nu permite fotografului sa se retraga mai in spate pentru fotografierea intregului grup.De asemenea foarte folosite de firmele de imobiliare si de proprietarii de hoteluri atunci cand fotografiaza camerele pentru diverse pliante publicitare,obiectivele WIDE creand senzatia ca respectivele incaperi sunt mai mari decat in realitate.

Obiectivele MACRO sunt de fapt lentile care adaugate obiectivului aparatului foto,permit marirea puternica a subiectului aflat foarte aproape-insecte,flori,bijuterii,etc. permitand astfel fotografierea unor detalii greu de vazut cu ochiul liber.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.