Ghidul Serviciilor
Absolut Video Bucuresti - Service Autorizat Sony Si Panasonic Audio Video
inapoi la firma 211 vizite
Poza Accesorii Video
Pret: 294 RON
Foto

VCL-0625S

Descriere succinta produs:

Teleconverter superangular 0,6x (obiectiv 25 mm)

Descriere elaborata produs:

 

 

 

Accesorii VIDEO >> LENTILE CONVERSIE

Sunt folosite pentru imbunatatirea performantelor optice ale aparatelor,prin adaugarea de lentile aditionale de calitate.

Obiectivele TELE,cunoscute si sub numele de teleobiective,au ca principal efect APROPIEREA subiectului prin marirea imaginii de un numar de ori,de obicei sub 2X,peste aceasta valoare incepand sa apara deformari puternice ale imaginii.Valorile uzuale la Sony sunt 1,5X,1,7X si 2,0X.

Obiectivele WIDE au rolul de a largi unghiul (campul) vizual,permitand cuprinderea a cat mai multe persoane in cadru,de exemplu,atunci cand spatiul nu permite cameramanuluiui sa se retraga mai in spate pentru incadrarea intregului grup.De asemenea foarte folosite de firmele de imobiliare si de proprietarii de hoteluri atunci cand filmeaza camerele pentru diverse clipuri publicitare,obiectivele WIDE creand senzatia ca respectivele incaperi sunt mai mari decat in realitate.

Obiectivele MACRO sunt de fapt lentile care adaugate obiectivului aparatului foto,permit marirea puternica a subiectului aflat foarte aproape-insecte,flori,bijuterii,etc. permitand astfel fotografierea unor detalii greu de vazut cu ochiul liber

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.