Ghidul Serviciilor
Absolut Video Bucuresti - Service Autorizat Sony Si Panasonic Audio Video
inapoi la firma 211 vizite
Poza Service autorizat
Foto

Desi lucram impreuna din 1997 in acelasi domeniu,grupul fondator al firmei a decis reorganizarea in 2004 sub numele de Absolut Video.De aceea,daca ati fost pe vremuri pe la Podul Grant sau mai recent (4-5ani) pe Stefan cel Mare cu vreun produs Sony la reparat,e foarte posibil sa ne cunoasteti deja seriozitatea.In urma cu patru ani am semnat contractul de Service Autorizat si cu Panasonic Romania,extinzandu-ne astfel paleta de brand-uri serioase pentru care lucram.

Pentru Panasonic suntem autorizati si pentru executarea lucrarilor de reparatii si intretinere a Echipamentelor de Telecomunicatii.

 

DOTARE

Unicul service din Romania care are in dotare doua unitati (dintre care una cu opt posturi ) de diagnosticare computerizata a camerelor video.

Tot setul de dispozitive necesar reglajelor camerelor foto digitale,inclusiv un stand optic unic fabricat in Japonia de Sony special pentru reglajele de mare precizie a camerelor video/foto.

Setul de interfete si discuri de test produse special de Sony pentru diagnosticarea si reglarea camerelor video cu DVD de 8cm.

Interfete dedicate pentru diagnosticarea si reglarea computerizata a televizoarelor cu tub Trinitron si pentru LCD Bravia.

Interfete pentru diagnosticarea/reglarea telefoanelor  Panasonic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.