Ghidul Serviciilor
Abus Romania - Sisteme De Securitate Pentru Usi Si Ferestre, Oradea
inapoi la firma 1633 vizite
Poza Abus Romania - detalii firma
Foto

Marca ABUS se prezinta ca grup de companii puternic, independent, care opereaza pe plan

mondial, pentru securitate mecanica si electronica.

În domeniul protectiei vietii si a bunurilor materiale, grupul ABUS aduce o contributie de mare responsabilitate, pentru-un plus de securitate în multe domenii ale vietii. În acest scop dezvoltam si producem solutii mecanice si electronice de securitate, care confera oamenilor din toata lumea „placutul sentiment de securitate“. Acest lucru se reflecta si în pozitionarea noastra: „ABUS: Din anul 1924, tehnologii inovatoare de securitate în serviciul omului.“

Securitatea casei confera sentimentul de siguranta

 

ABUS dezvolta pentru dumneavoastra solutii inovatoare, pentru a putea garanta securitatea casei dumneavoastra, din subsol pâna la acoperis. Sortimentul nostru cuprinde detectoare de fum, sisteme de securitate pentru ferestre si usi, precum si sisteme de închidere.. Inovatoaresi numai de la ABUS: Mecatronica – solutii care integreaza partea mecanica si partea electronica într-un singur sistem.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.