Ghidul Serviciilor
Academia Britanica De Afaceri Si Comunicare - Cursuri Marketing, Management Online
inapoi la firma 905 vizite
Poza Cursuri online
Foto

Curs Marketing - vom putea intelege în detaliu cum sa realizam activitatea de marketing din cadrul unei firme, vom intelege cum functioneaza piata, concurenta si de ce este atat de important marketingul de produs.Vom sti sa stabilim strategiile de pret si distributie si cum sa realizam campania de promovare. La finalul cursului lucram cu planul de marketing care este si cel mai important instrument de marketing.Punem un accent deosebit pe partea de promovare si pe strategiile de marketing pentru cresterea vanzarilor din firma.

Programa Curs Marketing - pe scurt:1. Cum sa intelegem Marketingul2. Mediul de marketing din organizatie3. Concurenta în marketing4. Cererea si Oferta in Marketing5. Mixul de marketing I - Marketingul de Produs si Politicile de Pret6. Mixul de marketing II - Canalele de Distributie si Promovarea7. Cercetarea Pietei8. Segmentarea Pietei9. Marketingul Serviciilor10. Planul de Marketing

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.