Ghidul Serviciilor
Academia De Beauty & Business Simetric Cursuri De Infrumusetare
inapoi la firma 281 vizite
Poza Mezoterapie fractionata cu Microneedling
Foto

Pentru ca este ideal sa îti maresti portofoliul de servicii, Academia Simetric a implementat un nou curs special dedicat tratamentelor faciale printr-o metoda inovativa, microneedling! Acum ai ocazia de a învata o meserie care îti va aduce venituri suplimentare!
Pentru noi primeaza calitatea, asa ca ne vom asigura ca vei primi toate secretele unui ten sanatos, de la curatare pâna la miscari si tehnici specifice. Îti garantam ca dupa absolvirea cursului vei realiza corect aceste tehnici, pe toate zonele pielii, în deplina siguranta pentru client si cu multe satisfactii pentru tine!

CE ESTE MICRONEEDLING?
Mezoterapia fractionata sau microneedling este o tehnica valoroasa, cu efecte notabile si cu rezultate mentinute în timp. Micro-canalele create în timpul procedurii activeaza celulele pielii pentru auto regenerare. Stimularea productiei de colagen ajuta absorbtia componentelor active din serurile speciale, cu o eficienta de 100% privind introducerea substantelor active în straturile profunde ale pielii.

CUI SE ADRESEAZA CURSUL?
Cursul de Mezoterapie fractionata cu Microneedling se adreseaza celor care vor sa realizeze acest tratament estetic pretios, minim invaziv, nedureros, adaptat tuturor tipurilor de ten, cu diferite afectiuni si care are rezultate spectaculoase asupra tenului.

  Ce primesc

 

Tipuri de peeling: superficial, mediu, curatare mecanica si cu ultrasunet. Contraindicatii.
Tehnica de microneedling, pas cu pas
Multiple metode de aplicare a tratamentului, cu zone diferite de actionare:

Tehnici de masaj facial
Metode de lucru pentru toate tipurile de ten: matur-subtire, matur-gros, gras, mixt, atipic, cuperozic, cu rozacee, acneic, sensibil, deshidratat.
Metode de lucru pentru diferite afectiuni: cicatrici post-acneice, cicatrici post-varicela, cicatrici cheloide hipertrofice si atrofice, riduri, hiperpigmentare, celulita, vergeturi.
BONUS: Masca calmanta alginata pentru o relaxare eficienta, un remediu excelent pentru reminalizarea, întinerirea si hidratarea pielii.

 

  Ce obtin in urma cursului

Ce primesti dupa curs:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.