Ghidul Serviciilor
Wnr International - Cursuri De Formare Profesionala
inapoi la firma 408 vizite
Poza Cursuri tehnice
Pret: 550 RON
Foto

22 Mai 2017 - Ploiesti26 Iunie 2017 - Ploiesti

Durata: 4 saptamaniPret: 550 RONGrup maxim: 20 persoaneLocatie Ploiesti: Str. Vasile Lupu Nr. 45 - Ploiesti

Curs Cadru Tehnic PSI

Cursuri Cadru tehnic PSI

Cursul de PSI se adreseaza persoanelor care sunt in cautarea unui curs profesionist si care doresc sa se perfectioneze intr-o activitate noua, fie pentru a se angaja, fie pentru a-si consolida atributiile la locul de munca. Pentru inscrierea la cursul de PSI  si absolvirea acestuia nu este obligatoriu sa fi urmat in prealabil un alt curs de profil.

Cursul de "Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor" va invata sa planificati, organizati si sa monitorizati activitatile de aparare impotriva incendiilor, sa elaborati documentele specifice acestei activitati, sa instruiti salariatii in domeniul apararii impotriva incendiilor si, de asemenea, sa acordati asistenta tehnica de specialitate in situatii critice. In conformitate cu prevederile Legii 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor, toate institutiile publice si toate societatile comerciale au obligatia sa angajeze cel putin un cadru tehnic cu atributii in domeniul apararii impotriva incendiilor.

Absolvind cursul de PSI veti dobandi cunostintele teoretice si practice care va vor ajuta sa fiti un bun profesionist in domeniu si sa va descurcati la locul de munca inca din prima zi.

In urma parcurgerii cursului de PSI si absolvirii examenului final, cursantii obtin Certificat de Absolvire recunoscut national, in Uniunea Europeana si in statele semnatare ale Conventiei de la Haga care poarta antetul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru ocupatia "Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor".

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.