Ghidul Serviciilor
Wnr International - Cursuri De Formare Profesionala
inapoi la firma 408 vizite
Poza Cursuri tehnice
Pret: 298 RON
Foto

Cursul de SSM 40 ore se adreseaza administratorilor microintreprinderilor care isi desfasoara activitatea in mod efectiv si cu regularitate la sediul societatii, reprezentantilor salariatilor in Comitetul de Securitate si Sanatate in Munca (CSSM) din cadrul societatii, precum si celor care doresc sa se perfectioneze intr-o activitate noua pentru a se angaja.

Cursul de "Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca- 40 ore" va invata sa identificati pericolele de la locul de munca, sa elaborati/actualizati planul de prevenire si protectie, sa elaborati instructiuni proprii, sa elaborati tematici pentru toate fazele de instruire, sa  cunoasteti legislatia nationala referitoare la securitatea si sanatatea in munca a lucratorilor si, de asemenea, sa verificati respectarea prevederilor legale in domeniul securitatii si sanatatii in munca.

Absolvind cursul de SSM 40 ore veti dobandi cunostintele teoretice si practice care va vor ajuta sa fiti un bun profesionist in domeniu si sa va descurcati la locul de munca inca din prima zi.

In urma parcurgerii cursului de SSM 40 ore si absolvirii examenului final, cursantii obtin Certificat de Absolvire recunoscut national, in Uniunea Europeana si in statele semnatare ale Conventiei de la Haga care poarta antetul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru ocupatia "Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca".

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.