Ghidul Serviciilor
Acasa Design
inapoi la firma 2328 vizite
Poza Vopsele profesionale
Foto

Global Lucido

EMAIL LUCIOS PENTRU EXTERIOR SI INTERIOR, LINIA PROFESIONALAProductie: San Marco, Venezia - Italia.Consum indicativ: 18-20 mp / 1 l / 1 strat.

Email sintetic de utilizare generala, pe baza de rasini alchidice care limiteaza îngalbenirea si pigmenti stabili la lumina, cu o putere mare de acoperire, capabil sa ofere, pe lânga prestatii fizico-chimice optime, un efect estetic care confera suprafetei tratate un aspect lucios si rezistent.GLOBAL LUCIDO ofera o bariera eficienta împotriva agentilor atmosferici; protejeaza la exterior atât lemnul, cât si metalul, tratate preventiv, chiar si în conditii de expunere ambientala sau marina ridicata.

Ambalaj: 0,375 l, 0,75 l, 2,50 l , 4 l, 16 l.Unelte: pensula, pistol, rol din lâna cu par scurt.Amestecati cu grija produsul înainte de diluare.Diluant: Acquaragia 5200010 sau Dil. Sintetico 5210011. Cu pensula/rolul produsul poate fi utilizat ca atare sau cu dupa o diluare usoara (max 3%). Cu pistolul la 5-8%.Nr. straturi: 2.Consum indicativ: 9-10 mp/l la 2 straturi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.