Ghidul Serviciilor
Acasa Design
inapoi la firma 2328 vizite
Poza Vopsele profesionale
Foto

Marconol Impregnante

PROTECTOR COLORANT PENTRU LEMN EXPUS LA EXTERIORProductie: San Marco, Venezia - Italia.Consum indicativ: 5 mp / 1 l / 2 straturi.

MARCONOL este un produs pentru impregnarea superficiala a lemnului. Se caracterizeaza printr-o putere de penetrare mare, necesara pentru protectia împotriva agentilor atmosferici si poluanti, chiar si în conditii ambientale severe, ramânând nealterat în ciuda variatiunilor structurale naturale ale lemnului.MARCONOL este disponibil în culori deschise obtinute cu ajutorul pigmentilor minerali micronizati, care protejeaza lemnul împotriva razelor U.V. si lasa vizibile nervurile originale, reînsufletind culorile initiale.Pentru un aspect desavârsit si în cazul expunerilor în conditii deosebit de severe se recomanda aplicarea unui strat ulterior de MARCONOL EFFETTO CERATO s. 863.

Ambalaj: 1 l , 5 l , 20 l.Unelte: pensula, pistol si imersiune.Nr. straturi: produsul va fi aplicat în 2 straturi. În conditii ambientale deosebit de severe sau pe suporturi foarte absorbante se recomanda aplicarea a 3 straturi.Pentru aplicarile la exterior se recomanda utilizarea produsului MARCONOL IMPREGNANTE colorat, deoarece pigmentii (oxizi de fier) dezvolta functia de protejare împotriva razelor UV.Consum indicativ: 4-5 mp/l la 2 straturi pe lemn

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.