Ghidul Serviciilor
Accesoria Group, Jilava / Ilfov - Accesorii Mobilier Si Sisteme Amenajari Interioare
inapoi la firma 319 vizite
Poza Baie
Foto

SUSPA Liftline - Pistoane cu gaz

5 motive pentru a alege pistoane SUSPA Liftline pentru mobilierul dumneavoastra

 

1. Calitate

 

 

 

Pistoanele cu gaz pentru mobilier de la SUSPA reconfirma ideea de calitate germana prin conceptia estetica si tehnica si prin calitatea executiei. Sistemul este proiectat astfel incat dupa ce ati deschis putin usa (la un unghi de aproxmativ 100), pistonul sa preia sarcina dechiderii complete, pana la unghiul maxim de 900. Viteza de deschidere este redusa treptat pana in momentul in care usa se opreste lin in pozitia finala de deschidere.

Calitate testata si certificata de LGA Furniture Institute in conformitate cu standardele germane de calitate pentru industria mobilei (RAL-RG 430/1-2). 

 

2. Siguranta

 

 

 

Functionarea lina a usilor actionate de pistoane SUSPA protejeaza continutul dulapurilor. Oprirea amortizata a usii in pozitia maxima de deschidere elimina vibratiile care apar in cazul altor tipuri de deschidere a usilor astfel incat si cea mai fina vesela este in siguranta. 

 

3. Design

 

Pistoanele cu gaz SUSPA Liftline sunt robuste fara sa fie masive. Finisajul cilindrului exterior este impecabil astfel incat mobilierul dumneavoastra isi pastreaza valentele estetice pana in cele mai mici detalii.  

 

4. Functionalitate

 

Pistoanele SUSPA Liftline se monteaza pe usile dulapurilor suspendate din bucatarie, baie, living sau birou, oriunde aveti nevoie ca usa sa se deschida in sus. Modul de deschidere a usii (in unghi de 900) permite existenta unui modul deasupra celui pe care s-a montat un piston SUSPA.

 

5. Varietate

 

Pistoanele cu gaz SUSPA Liftline se pot monta pe usi din PAL/MDF/lemn si pe usi din rame metalice cu sticla. Exista o gama variata de pistoane de diferite forte, de 50 N, 80 N, 100 N, 120 N, 150 N si 200 N, pentru a putea sustine usi de diferite dimensiuni si respectiv greutati.

Pentru usi cu latimea mai mare de 600 mm se recomanda utilizarea a 2 pistoane de forte egale, care impreuna sa aiba o forta cel putin egala cu forta necesara calculata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.