Ghidul Serviciilor
Accesoria Group, Jilava / Ilfov - Accesorii Mobilier Si Sisteme Amenajari Interioare
inapoi la firma 319 vizite
Poza Dormitor - accesorii mobilier
Foto

Dynamoov – Sistem de glisare pentru sertare cu laterale din lemn

Sistemul de glisiere Dynamoov a fost creat pentru a se ridica la inaltimea celor mai mari asteptari in materie de confort, stabilitate si miscare silentioasa.

5 motive pentru a alege sistemul de glisiere Dynamoov pentru sertarele cu laterale din lemn

1. Design

Privirea nu va fi agasata de mecanisme, sine sau rotite. Pentru ca sistemul de glisiere se monteaza dedesubtul sertarului, va veti bucura doar de caldura pe care o inspira lemnul.

2. Functionalitate

Dynamoov impresioneaza prin caracteristicile excelente de rulare si prin stabilitatea mare a lateralelor. Sistemul de glisare 100% sincronizat face ca sertarul sa alunece usor, chiar daca este incarcat la capacitatea maxima de 30 de kg.

3. Confort fonic

Gratie amortizarii Soft Close, indiferent de cata forta ar fi folosita la inchiderea sertarului, aproape de inchidere, acesta va incetini si se va inchide fara niciun sunet.

4. Varietate

Sistemul de glisiere pentru sertarele cu laterale din lemn este disponibil in mai multe variante, cu dimensiuni cuprinse intre 300 si 550 mm. Astfel, poate fi cu usurinta integrat in orice tip de corp, in functie de adancime.

5. Calitate

Asteptati-va ca sistemul de glisiere Dynamoov sa functioneze impecabil multa vreme, pentru ca este testat si certificat LGA pentru 60.000 de deschideri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.